Fakiers en magiërs

1000 nachten én jouw Arabische nacht

Arabische nachten, we ontkomen er niet aan dat we dan gelijk aan die schitterende sprookjes denken met eeuwenoude verhalen van Aladin, Ali Baba en Sinbad. De kleurrijke setting in de films laten ons wegdromen naar bijzondere sferen, prachtige avonturen en mooie herinneringen.

Alf laila wa-laila’

Wie wil zich niet laten meevoeren in de betoverende wereld van 1001 nachten, of zoals in het Arabisch ‘alf laila wa-laila’, wat letterlijk ‘duizend nachten en een nacht’ betekent. Die ene nacht kan jouw nacht zijn, dus beleef die dan ook in stijl. De Arabische sfeer is een bijzondere mix die alle zintuigen streelt. De kleuren, de geuren en de intrigerende muziek.

Kleurrijke outfits

Ook de klederdrachten uit de bekende films zorgen voor een bijzondere sfeer. Waar anders kun je genieten van de vrouwelijke kleurrijke gewaden en andere exotische Oosterse kledingstukken. Natuurlijk zijn deze kledingstukken uit de films niet bij iedere gelegenheid te dragen, maar het is wel leuk om jouw Arabische nacht in stijl te vieren. Dat kan ook met de kleding van NA-KD die trendy en stijlvol is. Prachtige kleurrijke chiffon jurken dragen ook bij aan een Arabische sfeer. Ook kledingstukken in de kleuren groen, blauw, paars, rood, oranje en goud zorgen voor een 1001 nacht sfeer.

Voor iedere persoonlijke stijl

Natuurlijk is het geen enkel probleem als je liever je sexy zomerjurkje draagt of die mooie zwarte party dress. Gelukkig heeft NA-KD dames jurken en andere kledingstukken in verschillende stijlen, lengtes, kleuren, materialen en ontwerpen zodat je altijd een passende outfit kunt vinden voor jouw perfecte Arabian Night.

Een outfit die bij de activiteiten past

Het is belangrijk dat je een outfit draagt waarin je jezelf comfortabel voelt. Dit heeft namelijk invloed op je uitstraling. Een goed gekozen outfit maakt je zelfbewuster en meer ontspannen waardoor je ook optimaal kunt genieten van wat er tijdens de Arabische avond aan je voorbijkomt. Natuurlijk moet je de kledingkeuze ook altijd een beetje aanpassen aan wat je te wachten staat. Als de kans groot is dat jij net zoals de Fakir op het spijkerbed gaat plaatsnemen of je gaat over hete kolen lopen, dan is een kort jurkje misschien niet zo’n goed plan. Maar ook dan zijn er nog genoeg andere vrouwelijke alternatieven bij NA-KD.

ashe